Telefon 52 92 26 30

Mesoterapi


Hvad er Mesoterapi?

 

Meso Terapi er en behandling der laver mikroskopiske huller i huden, som er med til at aktiverere hudens helingsproces. Under helingsprocessen begynder huden at producere mere kollagen og elastin, hvilket gør at hudens spændstighed øges.

En af de vigtigste idéer bag den nye udvikling er at aktivere anti-aging (hudfornyelse) ingredienser som er dybe nok ind til hudens lag uden dannelse af skorpe. Reducerer og mindsker rynker, ar, akne, poser under øjne og mørke rander. Behandlingen en giver huden en glød ogsmuk friskere hud. Huden for mere volume.

Der anbefales et kurforløb, på 2-5 behandlinger (kommer an på hvilke hudproblemer der skal behandles) Ved brug af Cosmaderm hjemmeprodukter sikre man behandlingen et holdbart resultat.

Vi bruger kun Cosmaderms økologiske og veganske hyaluron produkter til vores Meso Terapi behandling. Hyaluron er vigtigt for at øge kollagen en, uden hyaluron kan kroppen ikke producere kollagen. Kollagen er det stof vi har i kroppen som støtter vores hud.

Det gør, at vi ikke får rynker, når kollagen i kroppen knækker. Hvis man får rynker og gerne vil  forebygge dette, så skal man have både hyaluron og kollagen i kroppen. Cosmaderm er et tysk firma som er specialiseret i hyaluron produkter med topniveau til super priser.

Vi bruger Nano infusion (det er ikke nåle). Det skaber fremragende resultater på forskellige hudtyper:

Dehydreret hud, moden hud, tør hud, slap hud, skadet hud, ar, ryger hud, poser under øjne, pore, rynker, akne og pore. Kontraindikationer (kan ikke behandles, hvis. – Blodfortyndende medicin behandling (AK behandling) – Nedsat immunforsvar, – Hudinfektioner i området – Hudsygdomme i området – kemobehandling – Gravide og ammende – Diabetes – Botox eller fillers (må ikke bruges på områder der er behandlet med botox, fillers eller lignende) – Allergier (kraftig behandling med mikronåle kan inducere reaktion) – Hormon medicin.