Telefon 52 92 26 30

Hydrafacial


Hvad er Hydrafacial?

HydraFacial er for alle, både mænd og kvinder. Den originale HydraFacial behandling giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke. Den giver dig smuk og klar hud, uden irritation.

HydraFacial er velegnet til alle hudtyper, den mindsker fine linjer og rynker, mindsker porer, reducerer talgproduktionen og urenheder, hyperpigmentering og giver en synligt smukkere hud.

HydraFacial er meget mere end bare en ansigtsbehandling.

Med en HydraFacial får du ikke kun én behandling, men hele 6 behandlinger i 1.

Kun den originale HydraFacial bruger en patenteret og medicinsk godkendt Vortex-Fusion teknologi til at rense, dybderense og hydrere din hud, og er den eneste hydradermabration som i én og samme behandling, renser, peeler, tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

Rens og peel

Gennem en blid eksfoliering og beroligende rens frembringes et nyt og friskt hudlag.

Eksfolier og hydrer

Porerne dybderenses med blid vaccumsug samtidig med, at huden næres med intens fugtighedsserum, der “omfavner” huden.

Fugt og beskyttelse

Hudens overflade mættes med peptier (mindsker rynker og fine linjer her og nu) og antioxidanter (forhindrer nedbrydning af din hud) hvilket giver din hud maksimal glød. Vores kunder siger, huden føles ren på sådan en speciel måde, og så får huden den der specielle larked og glød, som kun en HydraFacial kan give.

Ansigtsbehandling med avanceret teknik

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse.
HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i én og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

HydraFacial giver dig en smuk og klar hud, uden irritation. Hydrafacial ansigtsbehandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt, ligsom den indeholder specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild, effektiv hydra dermabrasion. HydraFacial kan anvendes alene eller som en del i et behandlingsprogram med IPL, laser, Ultherapy, Microdermabration, peelinger, fillers og toxin

HydraFacial er velegnet til:

  • Synlige linjer og rynker
  • Elasticitet og fasthed
  • Pigmentforandringer
  • Fedtet og uren hud
  • Forstørrede porer
  • Hvor længe holder resultaterne?

Du vil kunne se synlig resultater og en jævn strålende hudtone allerede efter din første HydraFacial ansigtsbehandling. Det glatte og fugtede resultat kan vare 5-7 dage eller endnu længere. For at vedligeholde resultatet og forbedre udseenet af fine linjer og rynker, pigmentpletter, fedtet og uren hud, så anbefaler vi at gentage behandlingen ca. hver 4-5 måned.

HydraFacial ansigtsbehandlinger

Vi skræddersyr behandlingen til dine specifikke hudbehov.