Telefon 52 92 26 30

Diamantslibning


Hvad er diamantslibning?

 

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud. Diamantslibning kaldes også diamantpeeling eller diamant microdermabrasion.

 

Rynkebehandling

Ved behandling af rynker og fine linjer anbefaler vi, at du får en behandling hver 12-16. dag, hvis du har en god hudtykkelse.​Er din hud derimod lidt mere sart og følsom, anbefaler vi en diamantslibning hver 3. uge indtil du har opnået det ønskede resultat.

Behandling af akne og uren hud

Ved akne med betændelse, anbefales dybderensninger, før man begynder at få diamantslibning. Almene ansigtsbehandlinger kan anbefales.

Vi råder til en diamantslibning 1 gang om ugen, da det kræver stærkere blodcirkulation at aktivere forhornet hud. Hvis huden er skrøbelig, hvilket den ofte kan være i den alder, anbefaler vi en behandling hver 14. dag indtil du har opnået det ønskede resultat.

Behandling af store åbne pore

Hvis der sidder urenheder i porerne, kan man ikke få huden til at trække sig sammen. Ved store porer er det derfor vigtigt at få en dybderens, inden du går i gang med et forløb med diamantslibning, som vi anbefaler i rens.

Når porerne er grundigt renset, kan vi begynde på diamantslibningen. De døde hudceller slibes væk, og den øgede blodcirkulation får huden til at arbejde og trække sig sammen.

 

Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed

Din hud kan godt se lidt slidt og brugt ud efter længere periode med stress. Når man er under stress nedsættes cirkulationen, hvorfor vi anbefaler sådanne en behandling for at få dit ansigt tilbage i topform.